Neem direct contact op via
+31(0)641898126

Bevlogen PROCESVERBETERAARS

Wij hebben een breed netwerk van specialisten waarvan u gebruik kunt maken. Consultants van Flow2Go zijn bevlogen procesverbeteraars. Dankzij optimalisatie van het (logistieke) werkproces kan het werk bij opdrachtgevers beter, gemakkelijker en vooral met meer plezier worden uitgevoerd.
Wij zien in de praktijk vaak ‘oplossingen’, waarbij gebruikers de essentie van hun werk, en dus toegevoegde waarde, niet meer zien. Oplossingen dienen veel vaker gezocht te worden in het stroomlijnen en vereenvoudigen van processen, doorstroming en werkplezier. Voor onze consultants betekent dit ook vaak dat we buiten “software-oplossingen” moeten denken, en vooral de mens en hun verhaal niet mogen vergeten. Uw organisatie en uw processen zijn leading.

Altijd bereikbaar
Er is bij Flow2Go altijd iemand bereikbaar, op elk tijdstip. Terugbelverzoeken blijven bij ons, afhankelijk van de urgentie, nooit langer dan een uur liggen! Bij calamiteiten zijn we er meteen.

IN 2 STAPPEN
VAN WERKPROCES NAAR WERKFLOW

Analyse en aanbevelingenAnalyse en aanbevelingen

Analyse aanbevelingen

Bestaande modules & specifieke oplossingen en…Bestaande modules &
specifieke oplossingen en…

Bestaande modules specifieke oplossingen

Go with the flow!

Easy Flow ZEKERHEDEN

De wereld verandert, uw organisatie verandert en daarmee ook uw IT-oplossingen. Onze software huurt u per gebruiker, per module én is periodiek aanpasbaar. Tijdelijke uitzendkracht in dienst? Huur 1 maand, 1 gebruiker! Gewoon aanmelden op de webportal via uw desktop PC, tablet of smartphone. Easy Flowing 24/7!

100{09aabf1bf2d5e922117b9b276fb5a7256a00f0b80e3347aa7dd3b169f31c1060} cloud oplossing

100%
cloud-oplossing

100{09aabf1bf2d5e922117b9b276fb5a7256a00f0b80e3347aa7dd3b169f31c1060} aansluiting op processen

100% aansluiting op
de processen

Zeer eenvoudig in gebruik

Zeer eenvoudig in
gebruik

Abonnementsvorm geen investering nodig

Abonnementsvorm, dus
geen investering nodig

Thijs Kampen

Voelt zich het meeste thuis op de werkvloer en is expert in de laatste technologische ontwikkelingen op web- en database gebied.

Geboren te Helmond in 1970. Hij rondde zijn studie, HTS Technische bedrijfskunde, af in 1994 en startte vrijwel direct daarna zijn carrière in de IT sector. Als senior consultant bij een grote Exact partner heeft hij zich hoofdzakelijk gespecialiseerd in productie- en project organisaties. Hierdoor heeft hij een breed en diep inzicht ontwikkeld in financieel/logistieke bedrijfsprocessen in de industrie, veel ervaring opgedaan met projectmatige werkwijzen en uitstekende vaardigheden ontwikkeld in probleemoplossende denk- en werkwijzen.

Gedurende zijn carrière heeft Thijs zich altijd gespecialiseerd in de technische aspecten van het vak en is, mede door zijn interesse in wiskunde, als geen ander in staat gebruikersgemak te vertalen naar complexe algoritmen.

Mart van Breemen

Iemand die in staat is om, met veel geduld, samen met klanten op zoek te gaan naar oplossingen voor vraagstukken binnen de organisatie.

Geboren te Eindhoven in 1960. Hij heeft veel opleidingen genoten op financieel gebied (PDB, MBA,SPD, NIVRA), startte zijn carrière bij een accountantskantoor maar groeide uiteindelijk uit tot controller, staffunctionaris en automatiseerder bij een groot internationaal standbouw bedrijf. Daarna is hij als senior consultant bij een grote Exact partner terecht gekomen en heeft hij zich hoofdzakelijk toegelegd op productie- en project organisaties.

Mede door zijn brede en diepe kennis van financiële, productie- en projectmatige bedrijfsprocessen, zijn praktijkervaring en zijn open houding is hij in staat om met alle geledingen binnen de organisatie op niveau te communiceren. Mart is als geen ander in staat het echte probleem van een automatiseringsvraagstuk helder te krijgen