Neem direct contact op via
+31(0)641898126

Easy Flowing OPLOSSINGEN

Dagelijks zien wij organisaties veranderen. Met standaard software komen zij in de problemen, omdat er anders ingericht moet gaan worden. Dergelijke systemen zijn namelijk doorgaans maar op één manier te gebruiken. Flow2Go gaat verder en is ook achteraf qua procesaansturing aan te passen. Er is een aantal standaard inrichtingen beschikbaar, met de producten van Flow2Go. Deze inrichtingen noemen wij de Easy Flowing oplossingen.

ORGANISATIE EN GROEI

Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: prettig leven en een betere toekomst voor onze kinderen. Dit is de reden waarom organisaties, en daarmee ook de processen, steeds veranderen en groeien. Met Flow2Go en onze Easy Flow-experts kijken we samen met u naar de toekomst én zeker ook naar het rendement op geïnvesteerd vermogen!
Wilt u uw processen flexibel aan kunnen passen
aan organisatieveranderingen?

PRODUCTIE

In een productieomgeving bent u afhankelijk van de beschikbaarheid van materiaal en arbeid- en/ of machine uren om steeds specifiekere producten in steeds kleinere series tijdig te produceren. Het verkrijgen van inzicht in deze behoefte/ beschikbaarheid en de aansturing daarvan is de kern van de Easy Flowing Productieoplossing.
Wilt u nog slimmer produceren, zonder onnodige voorraden?
Wilt u uw productie monitoren op bottle necks?

Service

Serviceorganisaties kenmerken zich door het leveren van (kapitaal)goederen en dienstverlening daarop in de vorm van service en onderhoud. Op basis van contracten en/ of storingsmeldingen wordt service en onderhoud uitgevoerd dat vervolgens wordt gefactureerd. De inrichting van dit soort transacties met de bijbehorende processtappen, wordt de Easy Flowing Service oplossing genoemd. Voor het vervaardigen en leveren van de kapitaalgoederen verwijzen we naar de Easy Flowing Productieoplossing.
U wil uw monteurs op locatie de werkbonnen en urenverantwoording laten invullen? U wilt uw klant portaal toegang geven, zodat deze volledig is geïnformeerd over uw servicewerkzaamheden?

LOGISTIEK

Lopen er diverse soorten goederenstromen door uw bedrijf en raakt u het overzicht kwijt, dan bieden de bouwstenen van Easy Flowing Logistiek uitkomst. Ze zijn direct verweven met de Easy Flowing Productie en Service oplossingen. De grote vraag is of u een echte voorraad administratie wilt voeren of dat u kunt volstaan met een subset omdat uw organisatie 100% ordergestuurd werkt, en voorraden verwaarloosbaar zijn. Easy Flowing Logistiek oplossingen ondersteunen beide methodieken (order- en voorraad gestuurd).
Wilt u uw logistieke proces soepeler laten verlopen?
U wilt verkoop en inkoop soepel laten samenwerken